З січня 2021 розпочалася активна робота над підготовкою до шостого сезону Благодійного творчого проекту «Дует із зіркою», що має на меті активне залучення дітей з особливими потребами до культурно-мистецького життя в країні, промоцію інклюзивного мистецтва в українському суспільстві, а також в цілому сприяє розвитку культури інклюзії в Україні.

«Дует із зіркою», став першим в Україні творчим проектом, що не тільки стимулює інклюзію в культурному та творчому секторах, демонструючи досягнення дітей з інвалідністю, але, за підтримки найвідоміших зірок Української естради, що вже традиційно виступають на великій сцені спільно з такими дітьми та для таких дітей, підкреслює надзвичайну важливість відповідних якісних інноваційних культурних продуктів.

29 березня в Києві буде проведено перший концерт 6 сезону Благодійного творчого проєкта по соціалізації дітей з особливими потребами « Дует із зіркою». Концерт відбудеться в приміщенні «Карібіан клаб» за традиційною участю таких знаних Зірок української естради, як Народна артистка України, лауреат державної премії УРСР ім. Тараса Шевченка, Герой України, легенда української пісні Ніна Матвієнко; Народна артистка України, співачка та композитор Ірина Білик, лауреати численних фестивалів та конкурсів, Павло Зібров; Єрмак; Скарлетт; Олексій Сагаловський; Оксана Пекун; Навка; Петя Чорний; Ксанті; Лукиніч; Авіатор та інші.

Таким чином, і надалі створюється надзвичайно приваблива атмосфера для поліпшення сприйняття громадськістю людей з ОП, подолання стереотипів та стимулювання суспільної цікавості до інклюзивного мистецтва.

Проект існує з 2018 р., 5 раз був проведенний на найпрестижніших концертних майданчиках м.Київа, та інших міст України.