Розпочався підготовчий процес до проведення наступного Міжнародного дистанційного фестивалю-конкурсу для виконавців усіх жанрів «Open art talent – 2021».

Організаторами фестивалю-конкурсу є – «Ginasounds – EDM» (Канада); ГО «Мистецька Ліга» (Україна), за підтримки «Novovira Art» (Іспанія) та єдиної в Україні «Школи джазового та естрадного мистецтв».

«Open art talent – 2021» — один з небагатьох конкурсів, що в дистанційному режимі пропонує участь в реальних світових творчих перформенсах, з відповідними вимогами, що існують у кожній конкретній державі, згідно номінації та віковій категорії.

Голова журі від Канади – Gina Williams, популярна співачка, артистка, піаністка та композитор зі світовим ім’ям, відома широким діапазоном класичних та джазових вокальних технік, що дозволяє плідно працювати в різних музичних жанрах.

Голова журі від України – Петро Полтарєв, відомий музикант, продюсер, джазовий критик, директор єдиної в Україні Школи джазового та естрадного мистецтв, доцент КНУКіМ, член президії Всеукраїнської джазової асоціації та Громадської ради при Міністерстві культури України.

Участь у фестивалі-конкурсі передбачає ретельний розгляд членами журі надісланих у електронному вигляді відео версій кожного конкретного виступу; оцінку конкурсантів з присвоєнням кожному з них відповідних призових місць, виходячи з їх майстерності, вікової категорії та номінації. Кожен з учасників дістає дипломи, сертифікати, коментарі та рекомендації від міжнародних експертів, відповідно до обраних опцій.

Повне положення про фестиваль-конкурс, а також точні дати його проведення, опубліковані на нашому сайті: artliga.com.ua/contests/international-contest/2nd-open-art-talent.