Международный интерактивный фестиваль искусств «Арт-Всесвіт» — первая проба такого рода мероприятий

Усі жанри мистецтв на «Open art talent» / Відкриті творчі таланти /
(Іспанія – Україна).

«Open art talent» — це міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс для виконавців усіх жанрів. Фестиваль-конкурс проходить у два тури, щоб відібрати кращих із кращих.

Призери фестивалю-конкурсу отримують одразу два головних призи – Сертифікат-знижку на участь в очному конкурсі в Іспанії та право на індивідуальний он-лайн майстер-клас з одним із наших експертів зі складу журі.

Організатори фестивалю-конкурсу:

  • «Novovira Art» (Іспанія) — знаний у Європі організатор концертів, фестивалів та конкурсів мистецтв, що своєю діяльністю всіляко сприяють подальшому розвитку національної та світової культури.
  • «Мистецька Ліга» (Україна) — організатор великої кількості резонансних мистецьких акцій та унікальних концертів за участі відомих джазових музикантів, представників естрадної та академічної сцени та талановитих молодих виконавців. Активно формує молодіжні та громадські осередки мистецького надбання України та світу.
  • «Зіркові діти» (Україна) — продюсерський центр Сандри Лісовської, широко відомий численними мистецькими акціями та міжнародними фестивалями.
  • За підтримки Єдиної в Україні Школи джазового та естрадного мистецтв (Київ); Дирекції фестивалів «Starsof the Costa Brava» та «Velvet September in the Costa Brava».

Склад журі:

Голова журі — Helen Gvozdeva (Іспанія), відомий продюсер, режисер, постановник музичних вистав. Організатор та директор знаних музичних та артистичних фестивалів та конкурсів Каталонії.

Співголова журі — Петро Полтарєв (Україна), відомий джазмен, продюсер, джазовий критик. Директор єдиної в Україні Школи джазового та естрадного мистецтв, доцент КНУКіМ. Член президії Всеукраїнської джазової асоціації та Громадської ради при Міністерстві культури України.

Члени журі:

Олена Супрун (Україна) — музикознавець, кандидат мистецтвознавства (PhD), доцент кафедри академічного і естрадного вокалу та звукорежисури НАКККіМ, викладач-методист Школи джазового та естрадного мистецтв. Голова правління громадської організації «Мистецька Ліга».

Gina Williams (Канада) — популярна співачка, піаністка та композитор зі світовим ім’ям, відома широким діапазоном класичних та джазових вокальних технік, її творчість охоплює багато різних жанрів.

Athhina Savvidou (Греція) — відомий композитор, педагог, засновник вокальної школи в м. Солоніки. Знаний авторитет у сфері сучасного вокального мистецтва.

Стефан Колєв (Болгарія) — відомий хореограф. Лауреат міжнародних конкурсів, соліст ансамблю сучасного танцю Болгарії.

Сандра Лісовська (Україна) — президент міжнародного фестивалю «Зіркові діти», відомий хореограф, продюсер, кавалер ордена «Зірка кредо».

Ганна Джулай (Україна) — професор кафедри сольного співу Одеської національної музичної академії, кандидат філософських наук (PhD), Заслужений діяч мистецтв України.

S.T. Goodman (США) — американський авторитет у сфері музики, театру, композиції та диригування. Виконавчий директор музичного фестивалю «Newport Virtuosi».


ДИПЛОМЫ