Міжнародний фестиваль мистецтв «VELVET SEPTEMBER in COSTA BRAVA» започатковано в 2018 році.
МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Льорет де Мар, Коста-Брава, Іспанія
ОРГАНІЗАТОРИ проекту: 
— Agencia de Viajes «NOVOVIRA S.L.», Ggupo ceus (EUROPA VIAJES), (Іспанія). — Громадська організація «МИСТЕЦЬКА ЛІГА» (Україна) За підтримки Мерiї міста Льорет-де-Мар.
МЕТА І ЗАВДАННЯ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ: Встановлення творчих контактів, зміцнення міжнародних зв’язків, формування мистецького потенціалу молоді; Відродження, збереження, розвиток національних культур; Знайомство з кращими мистецькими колективами; Створення умов для підтримки і розвитку творчого спілкування дітей і молоді; Залучення до співпраці провідних фахівців культури та визначних діячів мистецтв; Підвищення професійної майстерності і кваліфікації керівників і педагогів творчих колективів та виконавців.  
ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА: Журнал «Музика», «Українська музична газета», журнал «Джаз» (Україна),  видання «Costa Brava news», «Olive press», «Cadena 100: Popular music station» (Іспанія), телевізійний канали «Культура», «Jazz school TV» « Разом TV», «Эко TV» (Україна) та інші.
«Оксамитовий вересень в Коста-Брава» це не тільки фестиваль, але й міжнародне спілкування,  де учасники знайомляться з культурними традиціями Іспанії, України та інших країн світу. Це прекрасна можливість для пропаганди мистецтва музики, танцю, театру,тощо.
Lineas destino junio
Дуэт Соня-Саша Барселона Cheek To Cheek
Дуэт Соня-Саша Льорет де Мар Cheek To Cheek
Соня Misty Барселона
Соня Quizas Льорет де Мар